Uygulama Gizlilik Politikamız - Habitat Geri Dönüşüm - Atık Yağ Bloğu

Uygulama Gizlilik Politikamız

Habitat Geri Dönüşüm Android Uygulamaları Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası, Habitat Geri Dönüşüm ve Çevre San.Tic.Ltd.Şti‘e ait  Habitat Geri Dönüşüm uygulamasına erişim sağlayacak kişilerin (Kullanıcıların) Mobil Uygulamayı cihazlarına yüklemesi ile birlikte yürürlüğe girmiş olacaktır.

İşbu Gizlilik Politikası Habitat Geri Dönüşüm ve Çevre San.Tic.Ltd.Şti  (Habitat Geri Dönüşüm)’nin Mobil Uygulama kapsamındaki hizmetlerden Kullanıcıları yararlandırmak amacıyla Kullanıcılara ait bilgilerin; toplanması, kullanılması ve işlenmesine ilişkin hükümleri içermektedir. Habitat Geri Dönüşüm işbu Gizlilik Politikası hükümlerini, dilediği zaman Mobil Uygulamasında yayınlamak suretiyle, tek taraflı olarak değiştirebilir. Habitat Geri Dönüşüm’ün değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri, iş bu Mobil Uygulamada yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Kullanıcıların Mobil Uygulamadan ayrılmak istemesi durumunda, uygulamayı kaldırması yeterli olacaktır.

1. Yer ve Cihaz Bilgisi’ne Erişilmesi

Kullanıcılar Mobil Uygulamayı yükleyerek giriş yaptıklarında cihaz bilgileri (cihazın ekranının açık olup olmama, GPS ayarının durumuna dair bilgiler), kişi bilgileri ve gerçek zamanlı olarak yer bilgileri kontrol edilerek bulundukları yer bilgilerine ulaşılabilecektir. Mobil Uygulama kapsamında edinilecek yer bilgileri sunucularda kayıt altına alınmayacak olup, Kullanıcıların kendi istekleri doğrultusunda mobil uygulama harita ara yüzünde konumlarını takip edebilmelerine olanak verilmiştir. Habitat Geri Dönüşüm olarak kullanıcıların konumunu görme durumu yoktur.

Cihaz bilgileri, Kullanıcının uygulama içerisinde kendi konumunu görmek istemesi halinde GPS özelliğinin açılmasını sağlamak, uygulama aktif olduğu süre boyunca telefonun bekleme durumuna girmemesini sağlama (ekran ışığının açık kalması) için alınır, Habitat Geri Dönüşüm’e ait hiçbir sunucuda tutulmayacak olup, cihaz içerisinde kayıt altına alınacaktır.

Kişi bilgileri, Kullanıcının isteği halinde uygulama içerisinde sunulmuş olan telefon numaralarına arama yapabilmek, mail adreslerine mail atabilmek için alınır, Habitat Geri Dönüşüm’e ait hiçbir sunucuda tutulmayacak olup, cihaz içerisinde kayıt altına alınacaktır.

1.1 Bilgilerin Kullanılması

Habitat Geri Dönüşüm olarak Kullanıcının uygulama kullanım süreleri boyunca hiçbir kişisel verisi tarafımıza ait veri depolama alanlarında tutulmamaktadır. Kullanıcıya ait uygulama içerisindeki bilgiler (tercihler) Kullanıcının tercihlerini sıfırlaması, uygulamayı kaldırması gibi aksiyonlar ile cihaz içerisinden silinebilir.

2.2 Bilgilerin Paylaşılması

Habitat Geri Dönüşüm olarak Mobil Uygulama içerisindeki Kullanıcıya ait bilgilerin hiçbir şekilde tarafımıza ait veri depolama alanlarında tutulmadığı 1.1 Bilgilerin Kullanılması başlığında açıklanmıştır. İşbu başlığa dayanarak kayıt altında olmayan verilerin üçüncü taraflar ile paylaşılmayacaktır.

2. Kullanıcı İzinleri

Uygulamanın özelliklerinin cihaz ile uyumlu çalışabilmesi için Kullanıcı tarafından onaylanması gereken ve onaylanmadan alınmış izinlerdir.

2.1 Kamera İzni

Bu izin QR Kod okutma ile talep oluşturmaya yarar Kullanım durumu; Ana sayfa ekranında qr kod okuma ile talep oluşturulabilir.

 

2.2 Depolama İzni

Bu izin cihazın belleğinde uygulama içerisinde kullanılan ikonların ve uygulamaya ait veri tabanının saklanmasına olanak verir.

 

 

 

Yorum Yap:

Your email address will not be published.

Site Footer